Om Hyttene

I Trekronå finner du to hytter, hytte grønn og hytte gul. Hytte grønn ligger herlig til godt plassert mellom furutrærne mens hytte gul er plassert litt høyere i terrenget med både trær og utmark som nærmeste nabo.

Hyttenes 15 kvm er perfekte for 3 personer (med soveplass til 5 om dere kjenner hverandre godt) og er utstyrt med hvert sitt kjøkken, bad og stedsbygget sittekrok. Kjøkkenet er utstyrt med en vask, en koketopp med to plater, et lite kjøleskap, kaffe, salt, pepper og matolje.

Det er en køyeseng med dobbeltseng under og 1,20 seng øverst. Til den femte personen har vi en uttrekksseng under dobbeltsengen.

En liten luftebalkong er det også gjort plass til. Her kan du nyte en god kopp kaffe mens du hører på fuglekvitteret eller bare finner skogens ro.

Vi bryr oss om miljøet og dere og prøver vårt beste til å velge lokale tjenester og så rene og miljø besparende produkter som mulig. Vi bruker for eksempel kjemikaliefrie produkter fra Enjo i våre renholdsrutiner i hyttene.

Innsjekk er fra kl.1500 og utsjekk er kl.1100.

Fasiliteter

Minikjøkken

Hyttene er utstyrt med en liten vask, koketopp og et lite kjøleskap. Du finner fullt utstyr til å lage og spise mat med.

Balkong

Hver hytte har sin egen luftebalkong. Her kan du ta et glass med god drikke blant fuglekvitter en godværsdag.

Eget bad med dusj

Hver hytte har eget bad med klosett, vask og dusj.

Wifi

Området har tilgang til trådløs internet. Her kan du poste favorittbildet ditt, eller kanskje streame favorittfilmen!

Gulvvarme

Alle hyttene har gulvvarme; det kommer godt med i vintermånedene!

Bålplass

Ovenfor hyttene er det egen bålplass hvor du kan kose deg foran bålet og grille.

Yoga

Ved hyttenes minispa-anlegg har vi bygget en stor platting- her er det ideelt å starte dagen med yoga!

Musikkanlegg

Det er eget musikkanlegg i Trekronene. Her kan du spille favorittmusikken din om du ønsker.

Gratis parkering

Du kan parkere gratis. Herfra tar det ca. 10-15 min. å rusle til Trekronå.

Minispa

Vi har gleden av å tilby våre gjester et eksklusivt minispa-anlegg (mot ekstra kostnad). Her finner dere et deilig utendørs massasjebad, utendørs dusj og en flott innendørs badstu. Her finner dere også en utendørs platting med tak over, som er perfekt til å gjøre dagens yoga på, mens dere skuer utover trekronene.

Bedding

Sengklær og håndklær er inkludert i oppholdet hos oss.

Tog

Tenk miljø og ta toget. Du er ikke avhengig av bil eller fly for å komme deg til Trekronå. Det tar deg bare en halvtimes tid å gå fra Ogna togstasjon til Trekronå. Ta evt. med deg sykkelen!

minispa og bakhage

Som besøkende hos oss kan du også nyte vårt minispa anlegg. Her finner du utendørs massasjeboblebad for opptil 5 personer, utendørs dusj samt en herlig innendørs sauna, som kan benyttes, mot ekstra kostnad. Spa-anlegget kan brukes så mye dere lyster i løpet av oppholdet, men innenfor en 2-timersbolk om gangen. Dette for at begge hyttene skal ha like muligheter. Liker du yoga eller andre utendørs aktiviteter er det også en stor å god platting med delvis tak over, like ved.

Bakenfor minispaet har vi en lun og solrik hage for rekreasjon og hygge. Her kan du nyte sola, lese en bok, gjøre yoga, ta en lur i hengekøyen, plukke deg et eple eller bare gjøre ingenting. Enjoy!

Om du ønsker å se mer av Ogna og det flotte området rundt her kan du leie en sykkel. Gi oss beskjed per e-post og vi kan hjelpe deg med dette.

 

Hvor ligger Trekronå

På Ogna.

 

På Ogna, lengst sør på Jæren finner vi et lite samfunn som er helt på sin egen måte. Et samfunn som er litt i byen, i nærheten av havet, på fjellet, i skogen, like ved elva der laksen hopper, ved de nære strendene, med jernbanen bare 4,4 meter over havet, ved kirken og med golfbanen bare et steinkast unna. En time fra Stavanger og 25 minutt fra Egersund. Litt utenfor, men likevel innenfor. Opplev det skiftende været, det spesielle lyset, kontrasten mellom hav og strand, flatland og fjell, lune strender og svaberg. Ogna er litt sørlandet, men ikke helt. Det er litt Jæren, men ikke så forblåst. Et sted der himmel og jord møtes.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Du kan lese mer i vår personvernerklæring.  Les mer