FAQ

Trekronene blir omhyggelig vasket mellom hvert opphold, for deres trygghet.

Oppfordrer ellers til å følge regionale og lokale retningslinjer.

Innsjekk fra klokken kl.1500 og utsjekk klokken kl.1100.

Lavsesong (oktober-april)

Hverdag 3300,-

Helg 7400,-  

Høysesong (mai-september)

Hverdag 3500,-

Helg 7800,-

 

Prisene gjelder for to personer i en hytte. Det påløper 700,- per ekstra person utover dette. Maks 5 personer per hytte.

Avbestilling fire uker i forkant vil bli refundert i sin helhet, minus et administrasjonsgebyr på 249,-

Avbestilling to uker i forkant= 50% refundert, minus et administrasjonsgebyr på 249,-

Avbestillinger senere enn to uker i forkant= ingen refusjon.

Dessverre tillates ikke dyr i hyttene. 

Trekronå ligger flott til i en furuskog i idylliske Ogna på Jæren. 25 minutters kjøretur fra Egersund og 1 times kjøretur fra Stavanger. Det er også gode togforbindelser til Ogna. Se mer info på neste punkt.

Det er flere måter du kan komme til oss på!

Med  toget, med bilen, på sykkel eller for de sprekeste-til fots.

Fra Ogna togstasjon er det bare ca. 30 min til fots til Trekronå. På veien går du forbi Joker Ogna, der du kan handle med deg det du måtte trenge til ditt opphold hos oss.

Ankommer du med bil er det 2 tilgjengelige parkeringsplasser ca.900 meters spasertur fra Trekronå.

 

Veibeskrivelse:

Med tog:

Når du kommer av toget vil du se rett over til den lokale kjøpmannen-Joker Ogna. Ta til venstre og følg sykkel- og gangsti som går langs riksvei 44. Du vil etter hvert få golfbanen på din høyre side, og da skal du bare gå litt til, og du vil komme til ett skilt der det står Ognatun. Du følger veien inn til høyre, og etter ca. 50 meter vil du på din venstre side se  ett stort skilt hvor det står Himmelrommet på. Videre veibeskrivelse til Trekronå vil du motta på booking bekreftelse.

Med sykkel og bil:

Fra Stavanger. Følg riksvei  44 forbi Brusand og kjør mot Ogna, du vil etterhvert passere Ogna Camping på din høyre side. Du kjører videre over jernbanelinja og når du er på vei ned fra bakketoppen vil du se Ogna Golfbane på venstre side. Etter ca. 500 meter vil du se et skilt med Ognatun. Her svinger du inn til venstre. Etter ca. 50 meter vil du på din venstre side se ett stort skilt hvor det står Himmelrommet på. På baksiden av Himmelrommet skiltet vil du finne oppmerket parkeringsplass. Videre veibeskrivelse til Trekronå vil du motta på booking bekreftelse.

Fra Egersund. Følg riksvei  44 gjennom Ogna sentrum. Du vil passere Joker Ogna på din høyre side, der du for eksempel  kan handle med deg det du måtte trenge til ditt opphold hos oss. Etter at du har passert  Joker  Ogna vil du noen hundre meter senere  passere innkjøring til  Ogna Golf/Grønefed kulturtun. Kjør videre og du vil se neste skilt hvor det står Ognatun. Du svinger da inn til høyre. Etter ca. 50 meter vil du på din venstre side se ett stort skilt hvor det står Himmelrommet. På baksiden av Himmelrommet skiltet vil du finne oppmerket parkeringsplass. Videre veibeskrivelse til Trekronå vil du motta på booking bekreftelse.

Det er dessverre ikke universelt utformet i  og ved hyttene.

Men vi har et stort ønske om at flest mulig skal få oppleve denne fantastiske plassen, og vi  vil gjøre vårt ytterste for at nettopp du kan være vår gjest. 

Har du spesielle behov, ta gjerne kontakt og vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Alle Trekronene er utstyrt med både toalett og kjøkken.

På vårt lille bad finner du både vannklosett og dusj. Håndklær, hånd- og dusjsåpe og toalettpapir er inkludert.

Kjøkkenet er utstyrt med en vask, en koketopp med to plater, et lite kjøleskap, kaffe, salt, pepper og matolje. Det er også to gryter, en stekepanne og  stekeredskaper. Vi har også servise til 5 personer i hver hytte.

Det er ingen inkluderte måltid her. Men vi har en flott liten kjøkkenkrok med to kokeplater, minikjøleskap og presskanne til kaffe i hver hytte, slik at du kan lage akkurat det du vil når du ønsker.

På grunn av faktorer som bratt og ujevnt terreng og høyder skal barn være under oppsyn av foresatte  i og ved hyttene til enhver tid. Vi har ikke barnestoler eller reisesenger.

Vi vil tilstrebe å være der for å ønske dere velkommen, men du blir vel informert i booking bekreftelsen og vil klare deg helt fint selv, dersom vi ikke er på plass.

Alle hyttene er utstyrt med gulvvarme.

Trekronå har to hytter per nå. Hver hytte er perfekt for 3 personer, men har plass til 5. Standard booking inkluderer to personer. Alt utover dette medfører ekstra kostnader. Ref. prisliste.

Du kan også booke deg en plass i minispaet vårt der vi tilbyr badstue, massasjebad, utedusj og  kaldtvannsbøtte. Se mer informasjon i eget punkt.

Vi har gleden av å tilby våre gjester et eksklusivt minispa-anlegg (mot ekstra kostnad). Her finner dere et deilig utendørs massasjebad, utendørs dusj og en flott innendørs badstu. Alt dette kan dere benytte dere av ved å hake av under bestillingen på våre nettsider. Her finner dere også en utendørs platting med tak over, som er perfekt til å gjøre dagens yoga på, mens dere skuer utover trekronene.

Ja, det er en kort gå tur på ca.900 meter fra parkeringsplassen. Det er opparbeidet en god grussti, der det også er mulig å sykle. Terrenget er flatt utenom siste del opp til selve Trekronene. Turen er i nydelige omgivelser, så turen er vel verd det.

Hyttene er 100% trygge.  De er prosjektert av ingeniører.

Det kan likevel være noe bevegelse i Trekronene ved sterk vind og egne aktiviteter. Dette er ikke farlig, og kan sammenlignes med bevegelsen som er i høye bygninger, fly vinger etc.

Hver hytte er også utstyrt med røykvarsler og brannslokningsapparat. 

Ja, det er innlagt vann og strøm.

Ja, det er bredbånd innlagt i området, slik at du får postet Insta bildene dine☺

Ja, det er bredbånd innlagt i området, slik at du får postet Insta bildene dine☺

Ja, det er bredbånd innlagt, slik at du får postet Insta bildene dine☺

Det er perfekte solforhold i området, og du finner mange lune steder.  Vi har en flott hage med eple- og plommetrær og kanskje finner du en hengekøye du kan nyte dagen i.

Vi anbefaler at dere har med lommelykt/hodelykt når dere skal gå inn til trekronå ved ankomst når det er mørkt.

Ja, det er egen koselig bålplass der veden er inkludert. 

Det kan brennes bål på bålplassen med forsiktighet nesten hele året, men all bruk av ild er forbudt når det er skogbrannfare. Spør oss om dette ved ankomst.

Nei, det er kun mulig å booke.

Ja ta så mye du orker, og poste det gjerne på SoMe og tagg gjerne #trekronå ☺

Husk personvernhensyn.

Hos oss må den som booker hytte være over 20 år. Bestiller er ansvarlig for hytten og området rundt under oppholdet. Husk hytten og området rundt skal forlates i den stand den/ det var i da dere kom.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Du kan lese mer i vår personvernerklæring.  Les mer