Om Trekronene

Hyttenes 15 kvm er perfekte for 3 personer (med soveplass til 5 om dere kjenner hverandre godt) og er utstyrt med hvert sitt kjøkken, bad og liten sittekrok. Det er en køyeseng med dobbeltseng under og 1,20 seng øverst. Til den femte personen har vi en uttrekksseng under dobbeltsengen.

 

En liten luftebalkong er det også gjort plass til. Her kan du for eksempel nyte god drikke mens du hører på fuglekvitteret en godværsdag.

For å spare naturen mest mulig valgte vi å sette hyttene på 'stativ' mellom trærne. 4-5 meter opp kan du nå nyte et lite hotellrom blant trekronene i furuskogen. Her kan dere nyte utsikten fra de store, spesialtilpassete og fargerike vinduene levert av Nordan. Hyttene er kledd i det mest holdbare treverket, Accoya. Innredningen og møblene er laget av Tjerand Fine Furniture fra Sandnes og holdes i tresorten eik. Vi har toppet det hele med litt kvalitetsprodukter fra Høie of scandinavia , sengeklær og håndklær av ypperlig kvalitet og såper fra den norske hudpleie-serien til Alexander Sprekenhus, som er basert på 100% naturlige ingredienser.

Vi bryr oss om miljøet og prøver vårt beste til å velge lokale tjenester og så rene og miljøsparende produkter som mulig.

Innsjekk er fra kl.14.00 og utsjekk er kl.11.00.

FINAL_Treetop-house_exterior_02.jpg

Minispa:

Som besøkende hos oss kan du også nyte vårt minispa anlegg. Her finner du utendørs massasjeboblebad for opptil 5 personer, utendørs dusj samt en herlig innendørs sauna, som kan benyttes, mot ekstra kostnad. Spa-anlegget kan brukes så mye dere lyster i løpet av oppholdet, men innenfor en 2-timersbolk om gangen. Dette for at begge hyttene skal ha like muligheter. Liker du yoga eller andre utendørs aktiviteter finner du også en stor å god platting med delvis tak over, like ved. 

Fasiliteter

Minikjøkken

Hyttene er utstyrt med  en liten vask, koketopp og et lite kjøleskap.

Wifi

Hyttene har tilgang til trådløs internet. Her kan du enkelt poste favorittbildet ditt, eller streame favorittfilmen!

Yoga

Ved hyttenes minispa-anlegg har vi bygget en stor platting- her er det ideelt å starte dagen med yoga!

Balkong

Hver hytte har sin egen luftebalkong. Her kan du ta et glass med god drikke blant fuglekvitter en godværsdag.

Gulvvarme

Alle hyttene har gulvvarme; det kommer godt med i vintermånedene!

Musikkanlegg

Det er eget integrert kvalitets musikkanlegg i Trekronene. Her kan du spille favorittmusikken din om du ønsker.

Eget bad med dusj

Hver hytte har eget bad med klosett, vask og dusj.

Bålplass

Ovenfor hyttene er det egen bålplass hvor du kan kose deg foran bålet og grille.

Gratis parkering

Du kan parkere gratis. Herfra tar det ca. 10-15 min. å rusle til Trekronå.

Minispa

Vi har gleden av å tilby våre gjester et eksklusivt minispa-anlegg (mot ekstra kostnad). Her finner dere et deilig utendørs massasjebad, utendørs dusj og en flott innendørs badstu. 

Her finner dere også en utendørs platting med tak over, som er perfekt til å gjøre dagens yoga på, mens dere skuer utover trekronene.

Bedding

Sengklær og håndklær er inkludert i oppholdet hos oss. 
 

Tog

Tenk miljø og ta toget. Du er ikke avhengig av bil eller fly for å komme deg til Trekronå. Det tar deg bare en halvtimes tid å gå fra Ogna togstasjon til Trekronå. Ta evt. med deg sykkelen!
 

Hvor ligger Trekronå

På Ogna.

På Ogna, lengst sør på Jæren finner vi et lite samfunn som er helt på sin egen måte. Et samfunn som er litt i byen, i nærheten av havet, på fjellet, i skogen, like ved elva der laksen hopper, ved de nære strendene, med jernbanen bare 4,4 meter over havet, ved kirken og med golfbanen bare et steinkast unna. En time fra Stavanger og 25 minutt fra Egersund. Litt utenfor, men likevel innenfor. Opplev det skiftende været, det spesielle lyset, kontrasten mellom hav og strand, flatland og fjell, lune strender og svaberg. Ogna er litt sørlandet, men ikke helt. Det er litt Jæren, men ikke så forblåst. Et sted der himmel og jord møtes.